Reading is fashion too!

Sale bij de Selexyz in mijn stad! Ik kon het weer niet weerstaan wat een legendarische buit heeft opgeleverd, namelijk; – een Moleskine agenda “Legendary notebooks”
(in de hoop dat mijn leven gestructureerd wordt…oh, I wish…)
– Een ode aan de blonde vrouw met het prachtige coffeetablebook ‘The Blonde’ vol met succesvolle, inspirerende, beroemde en legendarische blonde vrouwen (Marilyn Monroe, Madonna en gelukkig mijn absolute heldin; Brigitte Bardot).
En tot slot…tromgeroffel…de biografie van de legendarische Christian Dior met een voorwoord van de bekende John Galliano … Nu de tentamens nog achter de rug en dan kan ik me eindelijk op de bank nestelen met een kopje thee en deze fijne inspirerende boeken…
En dit alles voor iets van 11 euro…daar word ik legendarisch blij van ;)
Advertisements

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s