CAMEL COAT

camel coat outfit mango

In addition to my previous post (and promise) I was finally able to wear my newest coat. I don’t know why but I had to get used to it a little bit, maybe because I ALWAYS wear leather jackets. And now I love it!

In opvolging van mijn laatste post (en belofte) waarin ik aangaf dat ik nog steeds niet mijn nieuwe jas aan had gehad heb ik hem eindelijk vandaag van het hangertje afgehaald! Ik weet niet waarom maar ik moest echt even aan ‘m wennen, ik denk dat ik gewoon te veel aan mijn leren jasjes ben gewend . En nu ben ik er eigenlijk wel heel erg blij mee!

mango camel coat camelkleurige jas

 

camel coat outfit beanie sneakers  mango max mara camel coat

 

camel coat black outfit beanie sneakers

 

 

WEARING | MANGO CAMEL COAT (here) + JEANS | AAIKO TOP | ADIDAS NEO SNEAKERS | ZARA BAG (ON SALE) | RAY BAN WAYFARER | H&M MENS BEANIE

Advertisements

One thought on “CAMEL COAT

  1. Your blog is simply marvelous! I have nominated you for the Liebster Award because I think it’s so phenomenal. If you check out my post “The Lovely Liebster Award” for details!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s